^To the top
Get Adobe Flash player

3.6.3 Patch Notes

3.6.3 Patch Notes - Scurta descriere

Probabil cel mai important ar fi ca orice memorie care avea mai mult de cinci Memory Modifiers va fi redusă la doar cinci. Acest lucru se datorează faptului că amintirile sunt modificate pentru a avea maximum cinci Memory Modifiers.

Din punctul nostru de vedere sistemul initial al Memoriilor (Nexus-ul) a fost destul de greu de parcurs de jucatorii mid-level, chiar si cei ce jucau des si aveau experienta au gasit destul de greoi sistemul. Nu erau usor de atins nici obiectivele (challenge-urile) cei implica activitate in interiorul Memoriilor. Plus ca era nevoie de o motivatie suplimentara pentru gameri sa intre si sa farmeze aceste zone ale Memoriei. Astfel, au aparut sanse mai mari sa gasim currency, harti, armuri, chest-uri etc. cand parcurgem aceste zone. Legaturile dintre memorii vor fi si ele mai usor de realizat.

Per total vorbim de un buff, dar parca trebuia introdus mai din timp (am simtit cu totii dificultatea Memoriilor) sau poate niciodata nu e prea tarziu. Bineinteles, exista si varianta "e mai frumos cand e mai greu, e mai challenging", cum spune mereu un coleg de-al meu...

Aici gasiti descrierea completa a patch-ului