^To the top
Get Adobe Flash player

Witch Blink & Mirror Arrow Necromancer

Witch Blink & Mirror Arrow Necromancer

Ne-am gandit sa "rescriem" acest build putin. Fata de cel prezentat pe site acum un an si jumatate, acum am renuntat la ceva defense (nu mai avem full block), insa am plusat la capitolul damage. Este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase/amuzante build-uri jucate. Chiar merita incercat... 

Personal imi place atat de mult, incat cel mai probabil in viitoarea liga noua il voi relua, insa voi merge pe varianta deadeye sau pe trap-uri. Mai vedem pana atunci... Dupa cum am mentionat si mai sus, build-ul este axat pe atac, aproape ca nu aveti nevoie deloc de defense in harti, clear speed-ul este asigurat. Am facut toate hartile tier 1-15 (inclusiv boss-ul final din fiecare). Poate Malachai sa va puna ceva probleme datorita aoe-ului ce il are acesta in arena - este nevoie de dodge serios acolo. Hartile unice sunt fun si usor de parcurs folosind aceste doua skill-uri... Atziri si uber lab facute fara probleme. Noi am dispus si de Headhunter si am decis sa il folosim pentru acest build (pare sa fie unul din build-urile pe care aceasta curea se preteaza foarte bine). In cazul in care nu aveti, recomandam o curea cu multa viata, damage si/sau rezistente (ES chiar). Recomandam ca in anumite harti rosii sa schimbati GMP si sa puneti Faster Attacks la boss-ul final. Ca o ultima completare, pentru a beneficia de Commander of Darkness din Ascendancy (20% to all Elemental Resistances) am folosit un clarity lv. 1 (pus pe un unset ring)


End Game Gear
Casca: Casca galbena Bone Helmet
Manusi: Tombfist Steelscale Gauntlets (cu 2 abyssal sockets)
Armura: Armura galbena cu viata si ES
Cizme: Brinerot Whalers
Arma: Lioneye's Glare
Curea: Headhunter sau curea galbena
Quiver: galben cu pierce an additional target, viata si dmg.
Amuleta: Bloodgrip Marble Amulet
Inele: galbene (de preferat unset ring-uri)

Jewels: galbene cu viata si minion damage

Flask-uri:
-2x Life Flasks
-Vessel of Vinktar
-Quicksilver Flask
-Taste of Hate

Echipament Witch Blink Mirror Arrow Necromancer

Setup gem-uri:
- Mirror Arrow, GMP, Minion Damage, Elemental Damage with Attacks, Elemental Focus, Added Lightning Damage (Faster Attacks pentru single target)
- Blink Arrow, GMP, Minion Damage, Elemental Damage with Attacks, Elemental Focus, Added Lightning Damage (Faster Attacks pentru single target)
- Wrath, Anger, Generosity, Vaal Haste
- Split Arrow, Curse on Hit, Projectile Weakness, Elemental Weakness
- Stone Golem, Minion Life

Bandits: Kill all

Skill tree