^To the top
Get Adobe Flash player

Marauder Dual Strike

Dual Strike - Berserker sau Juggernaut? cu sau fara life leech?

S-au investit 2 exalted-uri in acest build (+ 1 exalted pe un topor galben one-handed), ceea ce nu este mult deloc.

Am luat Vaal Pact din skill tree imediat ce am trecut la lv. 80+ de Uberlab (usor de facut, patru chei la sfarsit) - varianta Berserker. In ciuda 200k damage (11 atacuri pe secunda) si a 6.5k viata, hartile rosii erau destul de dificil de parcurs. Se simtea nevoia si de mai mult damage si de mai mult defense. Am optat pentru o varianta fara block, dar cu ceva armura, evasion plus arctic armour si flask-uri de utilitate. Defense-ul numarul unu ar fi trebuit sa fie life leech-ul, insa nu a functionat - se pare ca intr-adevar este nevoie de un buff (undeva) pentru ca build-urile cu life leech sa revina la putere.

Ne-am incapatanat sa facem build-ul sa functioneze, am investit vreo 40 regret-uri si am reuntat la tot ce insemna life leech din skill tree, am trecut pe ascendancy Juggernaut, iar lucrurile au inceput sa se miste mai bine. Defense-ul si damage-ul s-au imbunatatit, hartile rosii nu au mai reprezentat o problema, insa la capitolul atac trebuia investit mult mai mult de 1 exalted intr-un topor galben cu mult damage si attack speed sa mearga alaturi de Soul Taker. Din aceasta cauza, monstrii foarte rezistenti au fost greu de rapus (ca durata).

Gem-uri:
Dual Strike + Faster Attacks + Ruthless + Damage on Full Life + Melee Physical Damage + Multistrike (Added Fire la boss)
Ancestral Warchief + Culling Strike + Melee Physical Damage + Chance to Bleed
Leap Slam + Fortify + Faster Attacks + Chance to Bleed
CWDT + Immortal Call + Enfeeble + Increased Duration
Vengeance + Chance to Bleed + Life Gain on Hit
Arctic Armour + Hatred + Flame Golem

Iteme:
Topor Soul Taker, topor galben, casca galbena, armura galbena, cizme galbene, manusi galbene, curea galbena, amuleta galbena, inel galben, inel unic Voidheart

Recomandam viata pe absolut toate itemele galbene, damage cat de mult se poate pe inel si amuleta, attack speed pe manusi, % increased dual strike damage din ascendancy pe casca

Jewels:
1x Might and Influence Viridian Jewel
Jewels Galbene - cu viata, attack speed, damage, rezistente (in functie de necesitati)

Flask-uri:
Atziri's Promise, Lion's Roar, Life Flask, Granite Flask, Silver Flask, Quicksilver Flask

Banditi:
omorati-i pe toti

Ascendancy (Juggernaut):
Unbreakable, Unflinching, Unrelenting, Unyielding

SKILL TREE (la lv. 87), multe puncte de viata ulterior