^To the top
Get Adobe Flash player

Duelist Champion Warchief

Duelist Champion Warchief

Build facut preponderent pentru a farma labirintul, insa se preteaza si pentru mapping. Chiar si hartile rosii sunt relativ usor de facut. Avem foarte mult life regen pe acest build, suntem imuni la bleeding atunci cand ne miscam (datorita amuletei), avem fortify din ascendancy si onslaught permanent datorita curelei.

Duelist Sunder (Block) Gladiator

Duelist Sunder (Block) Gladiator

Build extrem de popular in aceasta perioada. Deosebit de rezistent si cu un damage decent, va ajuta sa treceti cu lejeritate de quest-uri, iar pana la hartile rosii nu veti avea probleme. Mai incolo insa va trebuie damage ceva mai mare pentru a fi la fel de eficient. Recomandam acest build pentru inceputurile de ligi temporare (este relativ ieftin ca si echipament si este fast/safe level-ing). Il recomandam...

Duelist Blade Flurry

Scurta descriere
Un caracter distractiv si destul de puternic in acelasi timp. Cu suficienta investitie poate face orice harta (pana la gardieni), insa nu vi-l recomandam pentru hardcore, deoarece foloseste casca Abyssus. Pentru a folosi cat se poate de eficient aceasta casca, am decis sa folosim clasa Duelist si Gladiator ca Ascendancy. Am facut aceasta alegere si pentru punctele de block, deoarece datorita castii Abyssus luam un damage considerabil. Build-ul este relativ ieftin, cel mai scump item fiind armura galbena 6L (recomandam varianta Astral Plate pentru rezistente). La nivelul 90 caracterul are 5.500 viata, 7.000 armura si 61 attack si spell block (max. 75% cu flask-ul unic Rumi's Concoction Granite Flask). Cu echipamentul adunat de noi, avem 40% critical strike chance si 509% multiplier. Nu recomandam harti cu physical sau elemental reflect. Folosim Ice Golem.

Duelist Earthquake/Cyclone 100% Bleed and Poison

Scurta descriere
Un build de end-game perfect, ideal pentru Uber Lab farming. Viabil atat folosind Earthquake, cat si Cyclone. Minusul acestui build ar fi costurile destul de mari ale core-item-elor: Atziri's Disfavour Vaal Axe (6l), Legacy Voidheart Iron Ring si Legacy Kaom's Heart. Sa vedem acum si cifrele build-ului... In atac, cu Cyclone avem 110k dmg si 5.03 attacks per second; cu Earthquake avem 60k dmg si 3.36 attacks per second (cu mentiunea ca "valul" efectiv de Earthquake nu este trecut la tooltip, ci doar atacul initial). Tot la capitolul atac mentionam poison-ul si bleed-ul ce il facem la fiecare atac datorita inelului unic Voidheart Iron Ring); bineinteles, bleeding on hit avem si de la arma. Defensiv, am obtinut 8.6k folosind Legacy Kaom (undeva la 7k folosind Kaom-ul normal cu 500 life); avem 470 life regen, 64% phys. dmg reduction si 7k armura (15k folosind Granite Flask-ul din dotare). Flame sau Stone Golem.
Nota: mentionam ca am testat build-ul si este deosebit de puternic si daca folositi Voidheart Iron Ring si Kaom's Heart variantele normale (nu legacy).