^To the top
Get Adobe Flash player

Duelist Cyclone Slayer

Duelist Cyclone Slayer

Build clasic de end-game, nici o problema in a depasi orice boss din joc; vorbim in acelasi timp de o curatare rapida a hartilor datorita micilor mutari ce le vom face (sau  pe care le putem face). Damage-ul maxim atins este undeva la 200k cu buff-urile aferente, la care se adauga extra damage-ul ce il provocam datorita bleed-ului... Puteti depasi fara probleme aceasta valoare daca folositi doua iron ring-uri cu mult physical damage, numere mari pe arma si proprietati bune pe spiked gloves.

Am folosit pentru acest build arma mea two handed preferata: Atziri's Disfavour (6l bineinteles). Avem doua variante de armura pe care vi le propunem - Kaom's Heart pentru mai multa viata sau Carcass Jack pentru mai mult aoe si damage (datorita proprietatilor ce le are si datorita unui Ancestral Warchief ce l-am pus inauntru). De asemenea, am decis sa folosim si doua variante de manusi - Haemophilia Serpentscale Gauntlets sau Manusi Galbene cu viata si damage (Spiked Gloves), in care am ales sa punem setup-ul de CWDT. Puteti opta pentru oricare din variantele de mai sus, in functie de stilul fiecaruia de joc, de tipul hartii sau al boss-ului.  Viata, armura, fortify, setup-ul de CWDT, 6 endurance charge-uri - acestea sunt armele din aparare. Si par a fi suficiente. La acestea adaugam si faptul (binecunoscut de altfel) ca avem atat de mult damage incat vom omori majoritatea monstrilor inainte sa fim atinsi. Recomandam 20% calitate pentru gem-urile din arma.


End Game Gear
Casca: Devoto's Devotion
Manusi: Haemophilia Serpentscale Gauntlets sau Manusi galbene Spiked Gloves cu attack speed
Armura: Kaom's Heart sau Carcass Jack
Cizme: galbene cu max. movement speed si increased elemental damage with attacks skills
Arma: Atziri's Disfavour
Curea: galbena Rustic Sash
Amuleta: galbena cu damage
Inele: galbene cu damage (de preferat iron ring-uri)

Jewels: galbene cu viata, damage, attack speed si/sau inteligenta (daca aveti nevoie)

Flask-uri:
-Life Flasks
-Taste of Hate
-Quicksilver Flask
-Granite Flask
-Atziri's Promise sau Basalt Flask

Echipament Duelist Cyclone Slayer

Setup gem-uri:
- Cyclone, Faster Attacks, Melee Physical Damage, Fortify, Concentrated Effect, Added Fire Damage (in arma)
- Ancestral Warchief, Melee Physical Damage, Faster Attacks, Added Fire Damage, Chance to Bleed + Vaal Haste (daca purtam Carcass Jack)
- Hatred, Herald of Ash, Enduring Cry, Flame Golem
- Leap Slam, Faster Attacks, Vengeance, Life Leech
- CWDT (lv. 7), Temporal Chains / Enfeeble, Molten Shell, Increased Duration

Bandits: Kill all

Skill tree