^To the top
Get Adobe Flash player

Templar Glacial Cascade Inquisitor

Build fun, cu aoe si clear speed - insa mare atentie la defense. Va trebui sa va miscati continuu pentru a evita sa primiti damage. Build-ul nu este scump / new league friendly.

 

Scurta descriere
Este unul din cele mai puternice build-uri incercate in Legacy (guaranteed Shaper kill cu suficient ES). Poate face tot continutul jocului... insa cu o investitie considerabila. Puterea build-ului vine din gemul Righteous Fire, ce permite sa facem damage monstrilor in functie de cata viata avem (90% din HP si 70% din ES). Cu cat aveti mai mult HP sau ES, cu atat veti face mai mult damage. Pentru hartile high-level (rosii) recomandam un minim de 10k ES. Clasa aleasa pentru acest build este Templar, cu ascendancy Guardian - ascendancy-ul ne permite sa avem foarte mult ES si ES regen. Nu pot fi facute harti ce contin no life and mana regen si minus/max. Desi este posibil, nu recomandam nici harti cu reduced life and mana regen si vulnerability. Labirinturile sunt usor de facut, Atziri la fel. Folosim Stone Golem.

Scurta descriere
Ca si precedentul build prezentat (Marauder Earthquake), si acesta este recomandat sa il jucati odata cu inceperea unei ligi noi, intrucat este usor de ridicat in nivel si nu cere iteme scumpe. Manusile Maligaro's Virtuosity, casca The Three Dragons Golden Mask si armura Infernal Mantle cu 5 legate nu ar trebui sa va faca sa scoateti prea mult din buzunare pentru a le cumpara. Combinatia dintre Mind over Matter si Eldrich Battery va ajuta la imbunatatirea defense-ului. Va puteti baza pe un minim de 5.300 HP si 2.000 ES. In atac, lucrurile stau cel putin la fel de bine, damage-ul mediu fiind de 49.500/totem si un cast per second de 7.2. Toate cele patru labirinturi sunt usor de facut. Build-ul este unul complet, pot fi facute fara probleme toate hartile T1-15 si toti monstrii aferenti. Puteti opta si pentru un golem de damage, insa noi am mers mai defensiv, pe varianta unui Stone golem.

Templar Dual Flameblast Totem

Scurta descriere
Am mers pe varianta de crit a acestui build. Este un caracter safe intrucat puteti sta mai departe de totem-uri in luptele mai complicate, iar Flameblast-ul va face toata treaba. Am ales varianta de energy shield - veti avea un minimum de 9000 ES la nivelul 90. Bineinteles, acest numar va creste daca folositi echipamente cu cat mai mult energy shield. Avem 6 power charge-uri si 3 endurance charge-uri. Folosim Lightning Golem pentru cast speed.

Gem-uri
Flameblast+Spell Totem+Controlled Destruction+Faster Casting+Increased Critical Strikes+Increased Area of Effect / Concentrated Effect
Lightning Golem+Culling Strike+Cast When Damage Taken+Immortal Call
Orb of Storms+Curse on Hit+Temporal Chains+Power Charge on Critical
Enduring Cry+Lightning Warp+Faster Casting+Portal
Anger+Discipline+Enlighten

Vaal Haste+Vaal Discipline+Increased Duration

Echipament
Echipament Templar Dual Flameblast Totems
Cutit Galben cu Crit Chance si Multiplier, Spell Damage si Cast Speed, Scut de ES, Spell Damage si crit, Armura Galbena de ES, Casca Galbena de ES, Manusi Maligaro's Virtuosity sau Manusi Galbene de ES, Cizme Rainbowstride sau Cizme Galbene de ES, Curea de ES, Amuleta Galbena cu ES, rezistente, crit, spell damage, Inel Galben cu ES, rezistente, crit, Inel unic Valyrium Moonstone Ring (foarte util), Ruby Flask, Sapphire Flask, Silver Flask, Granite Flask, Quicksilver Flask (pot fi folosite si Stibnite Flask, Rumi's Concoction).

1x Jewel unic: Energy from Within (va fi pus in slot-ul ce se afla langa Melding)
Jewel-uri galbene cu ES, crit, spell damage, cast speed

Banditi
Normal: omorati-i pe toti
Cruel: ajutati-o pe Alira
Merciless: ajutati-o pe Alira

Ascendancy
Ascendancy Templar Dual Flameblast Totems

Skill Tree