^To the top
Get Adobe Flash player

Templar Guardian Low-Life Righteous Fire

Scurta descriere
Este unul din cele mai puternice build-uri incercate in Legacy (guaranteed Shaper kill cu suficient ES). Poate face tot continutul jocului... insa cu o investitie considerabila. Puterea build-ului vine din gemul Righteous Fire, ce permite sa facem damage monstrilor in functie de cata viata avem (90% din HP si 70% din ES). Cu cat aveti mai mult HP sau ES, cu atat veti face mai mult damage. Pentru hartile high-level (rosii) recomandam un minim de 10k ES. Clasa aleasa pentru acest build este Templar, cu ascendancy Guardian - ascendancy-ul ne permite sa avem foarte mult ES si ES regen. Nu pot fi facute harti ce contin no life and mana regen si minus/max. Desi este posibil, nu recomandam nici harti cu reduced life and mana regen si vulnerability. Labirinturile sunt usor de facut, Atziri la fel. Folosim Stone Golem.

Templar Dual Flame Totem - BM, MoM, EB

Scurta descriere
Ca si precedentul build prezentat (Marauder Earthquake), si acesta este recomandat sa il jucati odata cu inceperea unei ligi noi, intrucat este usor de ridicat in nivel si nu cere iteme scumpe. Manusile Maligaro's Virtuosity, casca The Three Dragons Golden Mask si armura Infernal Mantle cu 5 legate nu ar trebui sa va faca sa scoateti prea mult din buzunare pentru a le cumpara. Combinatia dintre Mind over Matter si Eldrich Battery va ajuta la imbunatatirea defense-ului. Va puteti baza pe un minim de 5.300 HP si 2.000 ES. In atac, lucrurile stau cel putin la fel de bine, damage-ul mediu fiind de 49.500/totem si un cast per second de 7.2. Toate cele patru labirinturi sunt usor de facut. Build-ul este unul complet, pot fi facute fara probleme toate hartile T1-15 si toti monstrii aferenti. Puteti opta si pentru un golem de damage, insa noi am mers mai defensiv, pe varianta unui Stone golem.

Templar Dual Flameblast Totems

Templar Dual Flameblast Totem

Scurta descriere
Am mers pe varianta de crit a acestui build. Este un caracter safe intrucat puteti sta mai departe de totem-uri in luptele mai complicate, iar Flameblast-ul va face toata treaba. Am ales varianta de energy shield - veti avea un minimum de 9000 ES la nivelul 90. Bineinteles, acest numar va creste daca folositi echipamente cu cat mai mult energy shield. Avem 6 power charge-uri si 3 endurance charge-uri. Folosim Lightning Golem pentru cast speed.

Gem-uri
Flameblast+Spell Totem+Controlled Destruction+Faster Casting+Increased Critical Strikes+Increased Area of Effect / Concentrated Effect
Lightning Golem+Culling Strike+Cast When Damage Taken+Immortal Call
Orb of Storms+Curse on Hit+Temporal Chains+Power Charge on Critical
Enduring Cry+Lightning Warp+Faster Casting+Portal
Anger+Discipline+Enlighten

Vaal Haste+Vaal Discipline+Increased Duration

Echipament
Echipament Templar Dual Flameblast Totems
Cutit Galben cu Crit Chance si Multiplier, Spell Damage si Cast Speed, Scut de ES, Spell Damage si crit, Armura Galbena de ES, Casca Galbena de ES, Manusi Maligaro's Virtuosity sau Manusi Galbene de ES, Cizme Rainbowstride sau Cizme Galbene de ES, Curea de ES, Amuleta Galbena cu ES, rezistente, crit, spell damage, Inel Galben cu ES, rezistente, crit, Inel unic Valyrium Moonstone Ring (foarte util), Ruby Flask, Sapphire Flask, Silver Flask, Granite Flask, Quicksilver Flask (pot fi folosite si Stibnite Flask, Rumi's Concoction).

1x Jewel unic: Energy from Within (va fi pus in slot-ul ce se afla langa Melding)
Jewel-uri galbene cu ES, crit, spell damage, cast speed

Banditi
Normal: omorati-i pe toti
Cruel: ajutati-o pe Alira
Merciless: ajutati-o pe Alira

Ascendancy
Ascendancy Templar Dual Flameblast Totems

Skill Tree

 

 

Templar B.M. 4x Flame Totem

Templar B.M. 4x Flame Totem

Scurta descriere
Este un build jucat in noua liga Essence. Desi au existat retineri, pana la urma s-a dovedit a fi unul din cele mai frumoase si mai puternice build-uri jucate - si asta tinand cont de faptul ca nu am dispus de echipamentul sau gem-urile din Standard. Acest caracter poate fi imbunatatit considerabil daca este jucat in Standard, unde deja aveti echipamentul cel mai bun. La nivelul 90 am atins 6.3k viata, iar damage-ul este de 22k/totem (8 casts/second) - ceea ce inseamna destul de mult. Cele 3 endurance charge-uri si 3 power charge-uri ajuta si ele... Am ales blood magic - life regen-ul s-a dovedit a fi un puternic sistem de defence pentru acest caracter. In viitor il vom testa si in Standard unde speram sa trecem de 40k damage/totem. Buld-ul a reusit sa faca orice tip de harta (cu orice proprietati) si orice boss intalnit pana in prezent. Recomandam echipament cu multa armura si viata.

Gem-uri
Flame Totem+Elemental Focus+Faster Casting+Controlled Destruction+Fire Penetration+Iron Will (sau Empower)
Cast when damage taken+Immortal Call+Molten Shell+Increased Duration
Flame Dash+Vaal Summon Skeletons+Minion Life
Ice Spear+Greater Multiple Projectiles+Increased Critical Strikes
Flammability+Enduring Cry+Increased Area of Effect+Arctic Armour (optional)
Summon Stone Golem+Fortify+Minion Life+Minion and totem elemental resistance

Echipament
Echipament Templar B.M. 4x Flame Totem
Armura Galbena, Casca galbena, Cizme Galbene, 2x Wand-uri Galbene cu spell damage si cast speed, Amuleta Galbena, Inele Galbene, Manusi Winds of Change, Curea Galbena, 3x Life Flask, Quartz Flask, Quicksilver Flask

Banditi
Normal: ajutati-l pe Oak
Cruel: omorati-i pe toti
Merciless: omorati-i pe toti

Ascendancy
Ascendancy Templar B.M. 4x Flame Totem

Skill Tree