^To the top
Get Adobe Flash player

Cele trei atribute principale din acest joc sunt: strength, dexterity si intelligence. Cele mai multe echipamente si gem-uri au cerinte minime de atribute pentru a putea fi utilizate. Un caracter trebuie sa atinga sau sa depaseasca cerintele unui item pentru a-l putea folosi. Toate caracterele pornesc cu acelasi numar total de atribute.
img atribute

Fiecare atribut ofera de asemenea diferite bonusuri:
- fiecare 10 strength ofera 5 puncte de viata si un plus de 2% in lupta corp la corp (melee physical damage)
- fiecare 10 dexterity ofera 20 puncte de acuratete a atacurilor si un plus de 2% rating pentru evadarea atacurilor (evasion rating)
- fiecare 10 inteligenta ofera 5 puncte suplimentare de mana si un plus de 2% adaugat la valoarea maxima a energy shield-ului

Este foarte important sa intelegeti aceste atribute si sa va construiti build-urile cu atentie, intrucat (cum am explicat si intr-un articol anterior) daca vreti, de exemplu, sa construiti un Marauder si sa il faceti vrajitor... pentru ca nu sunteti in zona de nord (zona vrajitorului), veti avea nevoie de puncte de inteligence din alte surse sa puteti purta echipamentul si gem-urile specifice unui vrajitor.

Astfel, puteti cauta diverse echipamente (cizme, manusi, inele etc.) ce contin atribute si daca nu contin (iar item-ele respective se potrivesc foarte bine build-ului ales) incercati sa puneti atribute cu ajutorul meselor de lucru ale maestrilor.
amuleta atribute

Bijuteriile (jewels) pot fi o sursa "salvatoare" pentru diverse atribute ce va lipsesc.
jewel galben atributejewel unic atribute

De asemenea, in functie de ce aveti nevoie, recomandam sa cautati in skill tree un nod de atribute. Aceasta este o modalitate folosita destul de des in realizarea multor build-uri.
atribut skill tree