^To the top
Get Adobe Flash player
MARAUDER

Este o clasa pura de strength, foarte bun in luptele de aproape (close combat), are o aparare buna datorita punctelor de viata si de strength din skill tree. Dintr-o gama larga de gem-uri specifice acestui caracter, putem alege atacuri single-target (ce afecteaza un singur inamic) pana la atacuri ce au o zona mare de actiune (area of effect). Este recomandat sa fie echipat cu o arma two-handed (tinuta cu ambele maini) sau cu o singura arma (one handed) si un scut.

DUELIST
Este o clasa hibrid strength/dexterity. Este de neegalat in a evita loviturile (evasion). Poate utiliza în mod eficient un scut, dar este la fel de bun cu doua arme (dual wield). Pentru unele build-uri se pot utiliza arme two handed sau arcuri.
RANGER
Este o clasa pura de dexterity, este agil si rapid in miscare (movement speed). Foarte bun in atacuri de la distanta (ranged), arcul fiind cel mai bun prieten al lui. Foarte potrivit pentru atacuri puternice (critical strike). Evita cu succes loviturile datorita punctelor de evasion din skill tree.
SHADOW
Este o clasa hibrid dexterity/inteligence. El preferă să folosească arme ce lovesc foarte rapid (attack speed), cum ar fi pumnale sau gheare, pot pune capcane sau mine ce pot fi detonate. Este una dintre cele mai dificile clase din cauza fragilitatii ce o are in aparare, dar acest lucru este compensat prin indemanarea cu care este jucat caracterul. Stilul sau “loveste si fugi” (hit and run) functioneaza perfect cu punctele luate din skill tree pentru evadarea atacurilor (evasion) si de energie (energy shield).
WITCH
Este o clasa pura de inteligence, este un maestru de neegalat al vrajilor. Manuieste puterea magiei pentru a decima dușmanii ei de la distanță. De cele mai multe ori este un caracter dependent de aurele din jurul lui (defensive sau ofensive), dar si de blestemele ce le foloseste pe inamici, insa acest lucru il face si mai puternic.
TEMPLAR
Este o clasa hibrid strength/inteligence. Este un luptator iscusit, poate folosi o gama variata de arme de atac, de la cutit pana la un arme two handed. Poate folosi si scut pentru mai multa siguranta in aparare. In lupta, atacurile lui subtantiale sunt completate de o gama larga de abilitati magice. Este caracterul care foloseste staff-ul (ca arma) cu mare iscusinta.
SCION
Este o clasa ce foloseste toate cele trei atribute principale (strenght, dexterity, inteligence), fapt care il paseaza in mijlocul skill tree-ului. Aceasta pozitie ii permite sa dezvolte aproape orice tip de build. Datorita faptului ca se poate dezvolta in orice directie a skill-ului, este considerat un caracter mai dificil si nu este disponibil jucatorilor noi. Acesta poate fi deblocat in finalul Actului 3 la nivelul normal de dificultate.

In functie de zona skill tree-ului spre care va indreptati, aceste caractere pot fi adaptate in functie de build-ul dorit.

Atentie! Daca doriti, de exemplu, sa realizati cu Ranger-ul (caracter ce se afla in zona de dexterity a skill tree-ului) un build ce foloseste strength, aveti nevoie de echipament corespunzator (ce contine strength).

Fiecare personaj are posibilitatea de a obține o subclasă - numita clasa Ascendancy - care permite accesul la o mini-retea speciala in skill tree, specifica pentru clasa de caracter aleasa.