^To the top
Get Adobe Flash player

In Path of Exile, ligile reprezinta lumile de joc in care exista caracterele. Un caracter nu poate apartine mai multor ligi in acelasi timp si nu poate interactiona (party, vendor etc.) cu caractere din alte ligi. Avem astfel:

Ligi permanente. Sunt doua ligi permanente:
- Standard: liga standard a jocului
- Hardcore: liga similara cu cea standard cu mentiunea ca, odata mort, caracterul se va muta in liga standard (so, don't die in here). De mentionat ca toate item-ele purtate de caracter si cele ce le are in inventar in momentul cand paraseste Hardcore vor fi pastrate si mutate in Standard (impreuna cu caracterul). Toate item-ele din stash vor fi pastrate in Hardcore si le puteti accesa oricand, facandu-va un alt caracter in aceasta liga.
create character

Ligi temporare
Acestea au o durata limitata si pot varia intre 12 minute si 4 luni. De obicei, aici intalnim diverse caracteristici si monstri ce liga standard nu ii contine. Atunci cand liga se termina, caracterele nu se sterg, ci sunt transferate in ligile permanente.

Ligi challenge
Periodic, doua noi ligi sunt create iar cele doua ligi challenge existente sunt scoase. Aici sunt introduse si testate noi caracteristici. Aceste ligi dureaza 3 sau 4 luni. Aditional fiecare din cele doua, normal si hardcore, are seturi optionale de challenge ce pot fi duse la bun sfarsit in schimbul a diverse premii (exemplu Liga Essence)
Cand o liga challenge se termina, caracterele si stash-ul sunt mutate in liga permanenta corespunzatoare (Standard sau Hardcore).

Concursurile (Races)
Sunt evenimente unde jucatorii concureaza intre ei pentru premii speciale. Durata acestora este intre 12 minute si o luna, timp in care jucatorii isi pot dovedi maiestria in acest joc. Obiectivul este ca jucatorul sa acumuleze un ivel cat mai mare de experienta intr-un anumit interval de timp, totul pornind de la caractere noi si stash-ul gol.
La sfarsitul acestui concurs, se va face un clasament al jucatorilor (conform experientei adunate de fiecare). Trebuie sa fii in viata la sfarsitul race-ului.
In anumite concursuri, caracterele situate pe primele locuri vor primi premii. Alte concursuri au premii prin tragere la sorti. Un alt race va acorda acces la anumite iteme conform punctelor cumulate pe parcursul race-ului.
 Medallion Race season