^To the top
Get Adobe Flash player

In Path of Exile, microtranzactiile sunt reprezentate printr-o serie de efecte vizuale (pentru echipamente, skill-uri, portal-uri etc.), decoratii pentru hideout, animale de companie (pets) ce vor insoti caracterul pe durata jocului, extra sloturi pentru caractere, extra sloturi sau sloturi personalizate pentru stash-uri etc.

Ele pot fi obtinute prin race-uri (concursuri sau lumi noi deschise temporar) sau achizitionandu-le printr-un cont premium cu bani reali.

Microtranzactii obtinute in race-uri:
micro race 1 micro race 2 micro race 3

Microtranzactii obtinute printr-un cont premium:
micro pay 2micro pay 1 Micro Special stash tab

Path of Exile este un joc gratuit ce este insa sustinut si dezvoltat cu ajutorul microtranzactiilor. Politica detinatorilor acestui joc (Grinding Gear Games) este de a nu oferi avantaje semnificative jucatorilor. De aceea, microtranzactiile se limiteaza la cele mentionate mai sus (la inceputul acestei pagini).

Pentru microtranzactiile premium, intrati pe pathofexile.com la sectiunea Shop din meniul principal. Achizitionand puncte (cu bani reali) puteti debloca oricare din elementele de acolo.

Trebuie mentionat si faptul ca cei de la Grinding Gear Games au zilnic promotii pentru microtranzactii individuale si in grup (pack-uri).
lista shop micro

 

Recomandam cu caldura achizitionarea stash-tab-urilor speciale (pentru harti, unice, colturi atziri etc.). Va vor face viata mult mai usoara in ceea ce priveste asezarea/organizarea stash-urilor personale.